dimecres, 28 de febrer de 2018

Bicicletades dels Divendres (10) – Convocatòria 2 de març


Hola Bicicletaires

Aquest divendres seguim amb les Bicicletades Informals dels Divendres corresponents al 2018.

Lloc de Trobada:      Estació de Flaçà

Hora:                        10 i 10 del matí******

Itinerari: Flaçà, Sobrànigues, Colomers, Vilopriu, Les Olives, Garrigoles, Maranyà, Tor, La Tallada d’Empordà, Jafre, Sant Llorenç de les Arenes i Flaçà (adjuntem tracs en format GPS [.gpx] i Google Earth [.kmz])*

Distancia: 35 Kilòmetres

Ascensió acumulada: 290 metres.

(******) El tren de les 9:56 pot estar afectat per una vaga de Renfe. Puc carregar dues persones a Fontajau a 2/4 de 10, si esteu interessats envieu-me un correu, si hi han més de dues peticions atendré a les dues primeres.


(*) Si llegeixes aquesta convocatòria al Bloc de la Penya i t’interessa tenir el trac, pots demanar-lo per correu a la Penya.

No cal inscripció prèvia.

Com a bicicletada informal, tothom pot proposar i dirigir una ruta, però cal avisar amb temps per comunicar-ho a tots el bicicletaires.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

Correus relacionats:
Podeu accedir als correus relacionats amb les bicicletades dels divendres, en ordre invers a la seva emissió, punxant aquí.

CADA SETMANA, PUBLICAREM EL LLOC I L’HORA DE TROVADA COM TAMBÉ EL QUE FAREM

Seguirem en contacte


                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada