dijous, 8 de març de 2018

Llistat de tracs de la Penya a Wikiloc


Hola Bicicletaires

Com ja sabeu a la segona columna de l’esquerra del Bloc de la Penya hi podeu trobar l’enllaç al “LLISTAT DE TRACS DE LES RUTES DE LA PENYA” que us permet baixar en Excel un llistat amb totes les bicicletades de la Penya i també de gent vinculada a la mateixa que ens l’ha fet arribar, el qual podeu baixar-lo al vostre ordinador i a partir d’aquí: ordenar i filtrar com us convingui per fer més fàcil cercar la rutes que us interessen. Evidentment cada una de les rutes obra directament la pagina de Wikiloc corresponent a la mateixa. L’ordenació inicial està feta per data descendent.

Nota: El Ordre Wikiloc identifica el numero de introducció al Compte de Wikiloc de la Penya, el que tenen el codi “0” son tracs que trobareu a Comptes Wikiloc alienes a la Penya.

Com que vaig rebre alguna suggeriment de que el llistat podria contenir dues columnes més indicant la longitud i el nivell acumulat de cada ruta, em plau comunicar-vos que a partir d’ara també podeu consultar aquetes dades a l’esmentat llistat. Es a dir a partir d’ara podeu saber els llocs de pas, els kilòmetres i els metres de desnivells de cada bicicletada.

Espero que aquesta millora us pugui ser útil. Seguirem en contacte.


                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada