dilluns, 2 d’abril de 2018

Abril 28-29-30 i maig 1, V.V. Val del Zafan, Terra Alta, Baix Ebre, Canal Lateral de l’Ebre i el Delta (02) -- Oberta la preinscripció en general


Hola Bicicletaires.

Només recordar-vos que avui queda oberta la preinscripció tant per a socis com per a Amics de la Penya


PARTICIPACIÓ:
La preinscripció l’obrim pels socis de l’ADAC el dia 26 i els amics de la Penya a partir del 2 d’abril

L’inscripció l’obrirem el dia 10 d’abril moments en que tindreu que abonar una bestreta de 50 Euros, els preinscrits tindran preferència, la qual es perdrà en cas de que el dia 17 no s’hagi abonat la bestreta. Com sempre informarem per correu nominal el numero de compte on teniu que ingressar la bestreta.

Recordeu que teniu que inscriure-us vosaltres mateixos a la bicicletada. El correu a biciadac@gmail.com només el tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.(***) Si sou més d’un, teniu que omplir un formulari per cada un de vosaltres. Cada formulari només reserva una plaça.

La data màxima tant per apuntar-vos (si queden places) com per donar-vos de baixa, serà el dilluns 23 d’abril. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la Penya, en cas de incompareixença i no haver-vos-ho donat dins el període habilitat, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost total de la bicicletada.

El número màxim de participants serà de 21.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

CORREUS RELACIONATS:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

Seguirem en Contacte.
                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada