dilluns, 7 de maig de 2018

Abril 28-29-30 i maig 1, V.V. Val del Zafan, Terra Alta, Baix Ebre, Canal Lateral de l’Ebre i el Delta (10) – Fotos 02


Hola Bicicletaires.

Hem afegit a “Google Fotos” les fotos que la Núria ha recollit del wathsapp i ens ha fet arribar per compartir-les amb la Penya. Podeu accedir als àlbums punxant (desconectat):

Dia 1 Alcanyiz – Horta de Sant Joan
Dia 2 Horta de Sant Joan - Roquetes
Dia 3 Roquetes – Gola de Migjorn de l’Ebre
Dia 4 L’Ampolla - Riumar

També ha confeccionat un vídeo que recull lo més interessant dels quatre dies de la pedalada, podeu veure una copia en poca resolució punxant (desconectat):

Vídeo Nuri dies 1-2-3-4 – Alcanyiz – Riumar*

(*) Si voleu una copia el vídeo en la resolució original, podeu posar-vos en contacte amb ella per entregar-li un llapis de memòria que us tornarà una vegada hi hagi afegit una copia del mateix.

Si voleu accedir a tots els àlbums de la Penya ho podeu fer mitjançant la Pestanya “Galeria” del “Bloc de la PenyaTambé hi podeu accedir des de els  enllaços a “Àlbums de Fotos” que consten en el peu de pagina dels correus de la Penya. Recordeu la paraula de pas es: ??????????.

Quan distribuïu fotos pel whatsapp recordeu enviar-les per correu a la Penya a fi de pujar-les a Àlbums de la Penya i d’aquesta manera puguin arribar a aquells que no tenen whatsapp i també tenir-les totes juntes.

Aquells que també en féreu i les vulgueu compartir, ja sabeu que ens les podeu fer arribar i les penjarem també al “Google Fotos” de la Penya.


Correus relacionats:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

Seguirem en Contacte.                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada