divendres, 8 de juny de 2018

Bicicletades dels Dimarts (08) –Bicicletada del 12 de juny


Hola Bicicletaires

Us adjuntem el horari, lloc i informació de la bicicletada del dimarts indicada al títol.

Lloc de trobada:     Platja de Pals**, 3ra placeta de zona blava tocant la Platja de les Antenes.
Hora:                       9 del matí.
Recorregut:            Platja de Pals, Urbanització del golf, Bassa dels Eugassers, Rec des Coll, Barraca d’en Quaranta, Mota dels Oms, Càmping Delfín Verde, La Fonollera, Mota del Ter, Mota del Daró, Gualta, Puig de Font Pascuala, Llabià, Camí de Peretallada, Carretera de Palau-sator, Palau-sator, Carretera de Fontclara, Fontclara, Sant Julià de Boada, Camí de Pals, Pals, la Llevadora, Camí de la depuradora, Urbanització del Golf i Platja de Pals.
Distancia:                uns 41 kilòmetres
Desnivell:                uns 210 metres acumulats positius

 (**) Veure foto*

Si a última hora la tinguéssim que anular per mal temps, informaríem per Whatssap.

Recordeu que els itineraris, desnivells i ritmes d’aquesta mena de bicicletades poden ser força superiors a les bicicletades mensuals, per no perjudicar al grup comproveu si estan dins es vostres possibilitats abans de anar-hi

Us adjuntem la petja* en format: .gpx pel GPS, kzm pel Google Earth i .trk per a versions antigues del Compe (programa de gestió de mapes) i mapa de la ruta per a imprimir.

(*) només per correu, si mireu el bloc i esteu interessats podeu demanar-les per correu a la Penya

       **********************************

Com a bicicletada informal, tothom pot proposar i dirigir una ruta, però cal avisar amb temps per comunicar-ho a tots el bicicletaires.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

Correus relacionats:
Podeu accedir als correus relacionats amb les bicicletades dels divendres, en ordre invers a la seva emissió, punxant aquí.

CADA SETMANA, PUBLICAREM EL LLOC I L’HORA DE TROBADA COM TAMBÉ EL QUE FAREM

Seguirem en contacte


                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada