dimecres, 22 d’agost de 2018

Setembre 2, Pont de Molins i voltants (03) – Emissió del Trac i el mapa


Hola Bicicletaires.

Us fem arribar el trac i el mapa que havien quedat pendents d’emetre, el recorregut i la distancia es l’indicada anteriorment però hi ha una petita diferencia en el desnivell acumulat.

DISTANCIA I DESNIVELL:
Pedalarem uns 35,81 kilòmetres amb un desnivell acumulat positiu d’uns 250 metres. Hi trobarem tota mena de camins i pistes alguns amb alguna forta pendent*.

(*)  Recordeu que a les baixades cal anar distanciats del de davant, per evitar Accidents.


DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:
   Mapa per imprimir*  
   Ruta 01**
  

(*)  El trac i el mapa son orientatius, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís.

(**) Per aquells que vinguin pel seu compte al punt on comencem a pedalar o només vinguin a dinar.

PARTICIPACIÓ:

Per participar en aquesta bicicletada, els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics de la Penya a partir del 22.

Recordeu que podeu inscriure-us vosaltres mateixos a la bicicletada, no cal que envieu un correu a biciadac@gmail.com. Això només ho tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.(***) Si sou més d’un, teniu que omplir un formulari per cada un de vosaltres. Cada formulari només reserva una plaça.

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimecres 29 d’agost. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la Penya, en cas de incompareixença i no haver-vos-ho donat dins el període habilitat, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

CORREUS RELACIONATS:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

PROPERES SORTIDES:
Octubre 6, Riumors (bicicletada anul·lada l’abril)
Novembre 11, Castell d’Aro
Desembre 16, per decidir

Seguirem en Contacte.
                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada