diumenge, 2 de setembre de 2018

Octubre 7, Riumors i voltants (01) – Convocatòria


Hola Bicicletaires.

Com que estaré de vacances fins a finals de setembre, de forma excepcional rebeu aquest correu abans del dia 15 tal com es habitual. Tots els enllaços son operacionals, si us plau espereu per apuntar-vos al dia 15 o 22 segons correspongui.

El proper dia 7 d’octubre farem la Bicicletada Mensual corresponent al mes d’abril. Aquest anirem a Riumors on començarem una ruta circular la qual inclou llocs on fa temps no hi pesàvem, altres on hi hem passat recentment i algun que no hi hem passat mai, es tracta d’una ruta senzilla i amb un desnivell insignificant. Aquesta ruta es la que varem tenir que suspendre el passat abril.

HORA I LLOC DE TROBADA:
Ø  A les 9 del matí al Pavelló de Fontajau. Sortirem puntuals
Ø  A 10 del mati davant del Restaurant l’Escola de Riumors al carrer Sant Isidre 1 (42o13’34.59’’ N  --  3o02’30.80’’ E).
Ø  A 2/4 de 3 al Restaurant l’Escola de Riumors al carrer Sant Isidre 1, per si només podeu venir a dinar amb nosaltres (inicialment obert a assidus de les bicicletades que no puguin venir en bicicleta).

ITINERARI:
Farem un circuit circular amb el següent itinerari: Riumors, l’Oliva, el Far d’Empordà, Vilatenim, Vilabertran, Cabanes, Peralada, Vallgornera, Vilanova de la Muga, Vila-sacra, Fortià i Riumors.

DISTANCIA I DESNIVELL:
Pedalarem uns 36 kilòmetres amb un desnivell acumulat de menys de100 metres. Hi trobarem tota mena de camins, més bons que dolents.

ESMORZAR:
Ho farem a la plaça de Vilabertran on hi ha un parell de bars que no garantim que estiguin oberts, com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts.

DINAR:
Els que vulguin quedar-se a dinar amb nosaltres, ho farem al Restaurant l’Escola situat al Centre Cívic Sant Isidre de Riumors.

Menú:
   Pica pica a compartir
      Amanida
      Torrades amb anxoves
      Pop a la gallega
      Navalles

   Un segon a escollir entre els següents*****:
Fideuada (fideuà)
Llobarro
Salmó a la Planxa
Bacallà a la muselina d’all
Galta amb salsa
Vedella amb bolets
Civet de Senglar

(*****) Quan us apunteu teniu que dir-nos el segon plat.

   Postres:
      Tiramisu o gelat

   Pa, aigua, v, gasosa i cafè

Preu: 18 € (IVA inclòs)


ORGANITZADOR:
Joan.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:
·       Ruta a Wikiloc *   
·       Mapa ruta per imprimir *
·       Llocs de pas *
·       Sortida NII a L’Escala 02 **
·       De NII a Riumors **
·       Trencant Riumors **
·       Riumors **

(*)  El trac i el mapa son orientatius, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís.

(**) Per aquells que vinguin pel seu compte o només vinguin a dinar.

PARTICIPACIÓ:
Per participar en aquesta bicicletada, els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics de la Penya a partir del 22.

Recordeu que podeu inscriure-us vosaltres mateixos a la bicicletada, no cal que envieu un correu a biciadac@gmail.com. Això només ho tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.(***) Si sou més d’un, teniu que omplir un formulari per cada un de vosaltres. Cada formulari només reserva una plaça.

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimarts 2 d’octubre. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la Penya, en cas de incompareixença i no haver-vos-ho donat dins el període habilitat, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

El número màxim de participants serà de 30.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

CORREUS RELACIONATS:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

PROPERES SORTIDES:
Novembre 11, Castell d’Aro
Desembre 16, per decidir

Seguirem en Contacte.
                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada