diumenge, 21 d’octubre de 2018

Novembre 11, Santa Cristina d’Aro i voltants (03) – Oberta l’nscripció en general


Hola Bicicletaires.

Tant sols recordar-vos que el període d’inscripció ja està obert per a socis de l’ADAC i amics de la Penya.

PARTICIPACIÓ:
Per participar en aquesta bicicletada, els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics de la Penya a partir del 22.

Recordeu que podeu inscriure-us vosaltres mateixos a la bicicletada, no cal que envieu un correu a biciadac@gmail.com. Això només ho tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.(***) Si sou més d’un, teniu que omplir un formulari per cada un de vosaltres. Cada formulari només reserva una plaça.

La data màxima tant per apuntar-vos pel dinar com per donar-vos de baixa, serà el dimarts 6 de novembre. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la Penya, en cas de incompareixença i no haver-vos-ho donat dins el període habilitat, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

El número màxim de participants al dinar serà de 30. A partir d’aquest numero obrirem llista d’espera.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

CORREUS RELACIONATS:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.

PROPERES SORTIDES:
Desembre 16, Bicicalçotada a l’Estartit

Seguirem en Contacte.
                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada