divendres, 21 de desembre de 2018

Bicicletades dels Dimarts (36) / Bicicletades dels Divendres (49) – Bicicletades durant les Festes Nadalenques


Hola Bicicletaires

Arriben les Festes Nadalenques i tenim al davant un desgavell de dates, en principi deixem el següent calendari:

Dimarts:  Propera bicicletada el 8 de gener (enviarem correu)

Divendres: Previsiblement farem bicicletades el 28 de desembre i el 4 de gener (Convocarem lloc i hora via Whatssap). La bicicletada del 11 de gener la convocarem per correu.

                     **********************************
Com a bicicletada informal, tothom pot proposar i dirigir una ruta, però cal avisar amb temps per comunicar-ho a tots el bicicletaires.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

Correus relacionats:
Podeu accedir als correus relacionats amb les bicicletades dels divendres, en ordre invers a la seva emissió, punxant aquí.


Seguirem en contacte


                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

ADAC - Bloc - Noticies de la Penya 2018 - Rutes - Àlbums de fotos 2001-2016 2017 2018 (restringits a membres de la Penya) - Contacte
Si en algun moment voleu deixar de rebre els correus de la Penya, si us plau, feu-nos-ho saber enviant un correu a Contacte i us esborrarem de la llista de distribució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada