dimecres, 21 de març de 2018

Abril 15, Riumors i voltants (02) – Obertura de l’inscripció en general


Hola Bicicletaires.

Recordeu que queda oberta l’inscripció a la bicicletada tant pels socis de l’ADAC com pels amics de la Penya.

HORA I LLOC DE TROBADA:
Ø  A les 9 del matí al Pavelló de Fontajau. Sortirem puntuals
Ø  A 10 del mati al Centre Cívic Sant Isidre de Riumors.
Ø  A 2/4 de 3 al Centre Cívic Sant Isidre de Riumors, per si només podeu venir a dinar amb nosaltres (inicialment obert a assidus de les bicicletades que no puguin venir en bicicleta).


PARTICIPACIÓ:
Per participar en aquesta bicicletada, els socis us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22.

Recordeu que podeu inscriure-us vosaltres mateixos a la bicicletada, no cal que envieu un correu a biciadac@gmail.com. Això només ho tindreu que fer si una vegada apuntats voleu fer alguna modificació o bé donar-vos de baixa.(***) Si sou més d’un, teniu que omplir un formulari per cada un de vosaltres. Cada formulari només reserva una plaça.

La data màxima tant per apuntar-vos pel transport i/o dinar com per donar-vos de baixa, serà el dijous 12 d'abril. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la Penya, en cas de incompareixença i no haver-vos donat dins el període habilitat de baixa, podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

El número màxim de participants serà de 30.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

CORREUS RELACIONATS:
Podeu accedir als correus relacionats amb la sortida en ordre invers a la seva emissió punxant aquí.
                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada