dimecres, 21 de març de 2018

Bicicletades dels Divendres (13) – Convocatòria 23 de març


Hola Bicicletaires


Aquest divendres seguim amb les Bicicletades Informals dels Divendres corresponents al 2018.

Lloc de Trobada:      Sant Esteve de Guialbes (davant les escoles).

Hora:                        10 del matí (si no plou)

Itinerari: Sant Esteve de Guialbes, Vilamarí, Pujals dels Cavallers, Borgonyà, Cornellà del Terri, Sords, Santa Fe de la serra, Perles, Vilafreser, Olives, Sant Esteve de Guialbes

Distancia: 33 kilòmetres

Ascensió acumulada: 404 metres

No cal inscripció prèvia.

Acabada la bicicleta el que vulgui pot quedar-se a dinar al Restaurant les Serres.

Com sempre tinc dues places que puc recollir a Fontajau a 2/4 de 10 prèvia petició, però tenen que tenir en compte que hem quedo a dinar.


Com a bicicletada informal, tothom pot proposar i dirigir una ruta, però cal avisar amb temps per comunicar-ho a tots el bicicletaires.

La participació en les bicicletades de la Penya comporta l’acceptació de les condicions especificades en aquest correu i en les indicades a la pestanya “Advertiments” que podeu trobar a la pestanya homònima del bloc “Noticies de la Penya Cicloturista 2018” on també podreu trobar tota l’informació actualitzada de la bicicletada.

Correus relacionats:
Podeu accedir als correus relacionats amb les bicicletades dels divendres, en ordre invers a la seva emissió, punxant aquí.

CADA SETMANA, PUBLICAREM EL LLOC I L’HORA DE TROVADA COM TAMBÉ EL QUE FAREM

El divendres 30 de març no hi haurà bicicletada per ser Divendres Sant. Ens retrobarem el divendres 6 d’abril a Figueres per fer una ruta que ha preparat l’Asun, en el seu moment completarem l’informacióSeguirem en contacte


                      Joan
Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada